Mendix Business Engineer

MENDIX BUSINESS ENGINEER

EGALiT is op zoek naar een nieuwe Mendix Business Engineer, op medior of senior niveau. Ken je de ins en outs van het Mendix platform? Of ben je een business analist, die juist wil leren het maximale uit het platform te halen? In beide gevallen zijn hiervoor de mogelijkheden bij ons.

Als Business Engineer werk je nauw samen met de business. De werkzaamheden variëren, afhankelijk van het project waar aan gewerkt wordt. In de kern betreft het tenminste de volgende activiteiten:

  • Analyseren van klantsituaties
  • Opstellen van informatie- en procesmodellen
  • Ontwerpen van applicaties (front-end en back-end)
  • Afstemmen en finetunen van ontwerpen met de klant
  • Realisatie van apps op het Mendix platform in kleine teams

Naast deze werkzaamheden heeft bij EGALiT iedereen aanvullende expertises. Waar de één als scrum master een project bestuurt, is de ander specialist in visuele vormgeving. Sommigen bijten zich graag vast in technische uitdagingen, anderen helpen de klant bij het ontwikkelen van een app-strategie. Je expertise bepaalt waar het zwaartepunt van je werkzaamheden komen te liggen.

Onze klanten zitten door het hele land, net als onze medewerkers. We hebben een eigen centraal gelegen kantoor in Amersfoort, die we gebruiken voor het leuke en noodzakelijke samenkomen. Tevens werken we veel online samen vanuit huis of soms bij de klant. Het is maar net wat de situatie vraagt en wat het beste uitkomt. Zo ontstaat er een gevarieerde werkweek, waarin je de ruimte hebt om zelf de optimale werk/privé balans te vinden.

Wij zoeken…

Een analytisch sterke Business Engineer. Iemand die goed is in het ontwerpen van apps, zowel op technisch als op functioneel niveau. We vragen bij voorkeur minimaal 3 jaar ervaring met in Mendix. Aanvullend heb je:

  • Een afgeronde HBO+ opleiding
  • Mendix certificering, of bereidheid deze snel te behalen
  • Kennis van analyse, ontwerp, test en ontwikkeling
  • De Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord en geschrift onder de knie

Wij bieden…

Een professionele werksfeer met een open cultuur waar eigen initiatieven op prijs gesteld worden. Vanaf dag één ben je onderdeel van een compact team van experts op het gebied van Mendix. Collega’s waarmee jij je kunt meten, die jou uitdagen en waarmee je kennis en ervaring kunt delen. Bij ons heb je de keuze om 32 of 40 uur per week te werken. Arbeidsvoorwaarden zijn op maat bespreekbaar en salariëring is afhankelijk van je instapniveau (€4.000-€6.000 bruto p/m op basis van full time).

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? Of wil je gewoon direct solliciteren? Stuur dan een mailtje naar info@egalit.nl. Kom je liever een keer vrijblijvend op de koffie om de sfeer te proeven en wat collega’s te spreken? Dat kan ook, neem ook dan even contact met ons op en dan maken we een afspraak.