Over ons

WIJ ZIJN EGALIT

Flexibele low-code ontwikkelaars: dat is lekker werken

Bij EGALiT bouwen we applicaties. Dat doen we altijd met Mendix app-ontwikkeling, vanuit verschillende expertises. We werken samen aan projecten, waarbij we elkaar altijd helpen om nog beter te worden.

we staan niet graag in de file

En daarom gaan we flexibel met onze werktijden en reismomenten om. Tijdens een treinreis buiten de spits kan je fijn doorwerken. En een stressloze autorit is het moment om je noodzakelijke telefoontjes te plegen. Lekker efficiënt. Files en drukke treinen, daar worden wij niet gelukkig van. We hebben een kantoor en kunnen ook prima remote werken, lekker afwisselend dus!

een bont gezelschap

Dat zijn we. We delen onze affiniteit met IT, maar zitten allemaal anders in elkaar. EGALiT is een platte organisatie, we staan open voor elkaars ideeën. Oud leert van jong en jong leert van oud. Zo proberen we het beste in elkaar naar boven te brengen.

leuke dingen doen

We vinden ons werk leuk en maken ook ruimte voor andere activiteiten. Zo borrelen we regelmatig en proosten we op onze projecten. Daarnaast gaan we ieder jaar skiën, zo wisselen we lekker werken af met ontspanning.

walter moerkerken

In 2017 ben ik als business analist gestart bij EGALiT. In een paar maanden tijd klaar gestoomd voor Mendix en heb ik de kracht van het platform mogen ervaren. Tegenwoordig ben ik als directeur verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de club. Maar waar mogelijk bouw ik nog steeds graag mee aan de apps voor onze klanten.

maurice spiegels

Met een traineeship als kick-start heb ik bij EGALiT vanaf 2017 mezelf ontwikkeld in de rol van Mendix business engineer. Net als mijn collega’s ben ik gedreven en bijna verslaafd aan het meedenken, adviseren en daadwerkelijk realiseren van webapplicaties die voor mensen een (enorme) verbetering mogelijk maken. 

amanda henzen

In 2019 heb ik de overstap gemaakt naar de IT en ben ik bij EGALiT werkzaam als Mendix Business Engineer. In deze tijd heb ik mee kunnen werken aan projecten bij onder andere Hogeschool Utrecht, GGDGHOR en PostNL. Naast het bedenken en bouwen van slimme oplossingen vind ik het ook leuk te werken aan styling van applicaties.

jason qi sun

In 2019 ben ik begonnen bij EGALiT als Mendix Business Engineer, omdat ik mij aangetrokken voelde door het EGALiT Framework. Sindsdien heb ik meegewerkt aan verschillende uitdagende projecten, onder andere bij de GGD, de Universiteit Maastricht en PostNL. Projecten waar zowel het EGALiT Framework op toegepast werd, als de Mendix best practices.

wouter scholtens

Ik heb jarenlang iOS apps voor iPhones en iPads gebouwd. Nu bouw ik mee aan Mendix applicaties waarbij ik mijn kennis van traditionele programmeertalen gebruik om robuuste en onderhoudbare applicaties te bouwen. Ik vind het leuk dat ik binnen EGALiT deze kennis kan delen. 

Anne franken

In 2022 heb ik de stap gemaakt naar Mendix. Bij EGALiT ben ik gestart aan het Mendix traineeship. Tijdens dit traineeship word ik klaargestoomd om aan de slag te gaan als Mendix Business Engineer. Ik leer alle ins en outs van het vak in deze periode en kijk er naar uit om straks aan de slag te gaan in één van de projecten.

tEssa de jong

Na mijn studie bio-informatica ben ik in 2022 begonnen als trainee aan het traineeprogramma bij EGALiT, samen met Anne en Evelien. In rap tempo veel nieuwe dingen leren. Ik heb super veel zin om na deze periode aan de slag te gaan met alles wat Mendix hierin te bieden heeft.

evelien flipsen

In september 2022 ben ik van start gegaan met het EGALiT traineeship, en ik ben mezelf met veel plezier aan het ontwikkelen tot Mendix Business Engineer. Het bouwen van mijn eerste applicatie zorgt voor veel nieuwe uitdagingen die ik graag aan ga, en waar mijn nieuwsgierigheid goed van pas komt.

niels agtereek

Niels kwam in 2018 bij EGALiT en beschikte reeds over de nodige Mendix ervaring. Voor ons ging hij aan de slag bij de NS, waarin hij in een scrum team meerdere Mendix apps ontwikkelde. Tegenwoordig wordt Niels ingezet als expert op het gebied van Mendix test automatisering.

markus travaille

Markus is één van de oprichters van EGALiT. In 2013 startte hij samen met Rolf Bolt en Dick van Gorkum de onderneming. Markus ondersteunt het team in de dagelijkse gang van zaken en draagt bij aan de Business Development van EGALiT.

li yu shu

Sinds 2019 ben ik werkzaam bij EGALiT. De eerste periode was ontzettend leerzaam, waarin ik aan verschillende uitdagende Mendix ontwikkeltrajecten heb gewerkt voor de Hogeschool Utrecht en GGDGHOR.  Sinds december 2020 werk ik fulltime aan de productontwikkeling van Menditect Test Automation.

Oplossingen die werken

Gewoon goede applicaties, dat is waar we het allemaal voor doen. Onze medewerkers zijn specialisten met verschillende expertises, waardoor we ook voor uiteenlopende klanten oplossingen hebben gemaakt.

waar gaat deze trein heen?

Ontspannen reizen, omdat je makkelijk toegang hebt tot relevante informatie. De NS toont reizigersinformatie in de app en op schermen boven perrons. We bouwden in opdracht van de NS een applicatie waar een deel van deze informatie vandaan komt: een stamdata-systeem.

Niet helemaal zeker in welke richting de trein vertrekt? Het ‘rijrichting’ pijltje uit de stamdata biedt uitkomst. Pech, een boom op het spoor? De verstoringsinformatie is in meerdere talen beschikbaar in het systeem en wordt direct omgeroepen in de relevante treinen. Een tastbaar, zichtbaar resultaat, waar dagelijks duizenden reizigers gebruik van maken.

nooit meer lege schappen

Campingwinkels, buurtsupers, en boerderijen met een klein winkeltje moesten wekelijks aan leverancier Boon Food Group doorgeven wat ze nodig hadden. Om hen tijd en moeite te besparen, bedachten we de winkelbestel-app. De winkelier loopt nu met een scanner door de winkel, scant kaartjes voor de lege schappen en vult in hoeveel er bijbesteld moet worden. Die informatie gaat via de app naar Boon Food Group, die precies leveren wat de winkelier nodig heeft. Altijd volle schappen dus!

safety first

We hielpen de GGD met een app, die tijdens de coronapandemie goed van pas kwam. De GGD en haar geneeskundige hulpverleningsorganisatie in de regio (GHOR) kregen met allerlei uitdagingen op IT-vlak te maken. Ze moesten nieuwe processen optuigen, die ook digitaal ondersteund moesten worden. Denk bijvoorbeeld aan het in kaart brengen van regionale en nationale beschikbaarheid van persoonlijke beschermingsmiddelen (zoals mondkapjes, wegwerphandschoenen, oogbescherming). Inmiddels kan de app veel meer. Zo heeft de GGD inzicht in de voorraden op haar locaties. Daarnaast biedt de app ook inzicht in de testcapaciteit per locatie en de capaciteit van bron- en contactonderzoek. Tot slot gebruikt de GGD de app voor allerlei vragenlijsten. Een flinke klus, met grote impact

wat ligt er op de bodem?

Fugro doet bodemonderzoek, zowel op land als op zee. Voor Fugro Netherlands Marine bouwden we een Mendix-applicatie om de inzet en het onderhoud van materiaal te beheren. Denk aan ‘kleine’ boortorentjes aan boord van hun schepen, die soms kilometers diep onder water de bodem onderzoeken. Dat stelt natuurlijk hoge eisen aan het materiaal, en dus zijn strakke onderhoud- en certificering-schema’s nodig.
De applicatie houdt bij welk materiaal nodig is voor een project, beheert het onderhoud en de certificeringen. Omdat de app ook midden op de oceaan moet werken, hebben we een Progressive Web App (PWA)-module gebouwd. De data wordt vanuit het hoofdkantoor ingeladen en is ook offline beschikbaar. Zo kan Fugro lekker doorwerken!