Traineeship

EGALiT TRAINEESHIP

Een vliegende start voor je IT-carrière

Wil jij ontdekken waar jij binnen de IT het beste tot je recht komt? Bij EGALiT weten we als geen ander hoe je een app ontwerpt en bouwt. Die kennis delen we graag. Tijdens ons Traineeship leer je in een veilige omgeving de fijne kneepjes van het vak. Voor je het weet lanceer jij je eigen app!

Het traineeship van 2024 is gesloten.

wat ga je doen?

Simpel gezegd: je maakt een vliegende start in de IT. Er is ontzettend veel werk te doen, maar het is wel zo lekker als je eerst geholpen wordt in je zoektocht naar jouw ideale rol. Bij ons leer je als basis apps ontwerpen en bouwen met Mendix. Omdat we tijdens het Traineeship veel samenwerken, komen we er snel genoeg achter waar jij happy van wordt – en dat ga je vooral doen!

Meer over Mendix >>

De Trainees aan het woord

“Als ik denk aan mijn eerste weken als trainee en ik mezelf nu hoor praten, denk ik wel eens: “wie ben ik en wat heb ik met al die IT-termen gedaan?”. Maar serieus, het is zo cool om te zien hoeveel ik heb geleerd en dat ik nu daadwerkelijk weet wat ik bouw. Zelfs zonder IT-achtergrond!”

Anne, trainee 2022

“Het traineeship bij EGALiT ervaar ik als zeer leerzaam en leuk. De sfeer is heel prettig en het werk tempo is goed bij te houden. Ook zijn de workshops van ervaren collega’s erg leerzaam. Er is genoeg uitdaging en je hoeft je nooit te vervelen.”

Tessa, trainee 2022

“Ik heb het heel erg naar mijn zin bij het traineeship! Het tempo is erg prettig, en er is altijd genoeg uitdaging. Het is ook fijn dat je kan aangeven waar je je in wilt verdiepen, zodat je je geen moment verveelt. De goede sfeer en een potje darten op de vrijdagmiddag helpen daar natuurlijk ook bij.”

Evelien, trainee 2022
jouw traject

Bij ons leer je op je eigen tempo. Ga je als een raket? We blijven je uitdagen. Heb je wat meer tijd nodig? Dan zorgen we dat je de hulp krijgt die je nodig hebt. Het programma ziet er in de basis als volgt uit:

1 Je eerste app

In de eerste fase van het Traineeship leer je de basis van mendix en kan je dit verwerken in een eigen app. Samen met je mede trainees doorloop je het hele proces, van tekentafel tot lancering. En krijg je de ruimte om in korte tijd veel te leren van je collega’s. Uiteraard vieren we het zodra je app live gaat!

2 een kijkje in de keuken

De volgende zes maanden draai je mee met een project van een collega. We verwachten nog niet dat je alle taken op je kunt nemen. Je krijgt ook hier de ruimte om te doen wat je leuk vindt en te ontdekken waar je beter in wilt worden.

3 Promotie naar een eigen opdracht

Je loopt nu tien maanden bij ons rond en hebt een bak ervaring opgedaan. Wij durven je de verantwoordelijkheid te geven om zelf een opdracht op te pakken. Uiteraard staat er nog altijd een collega voor je klaar, zodat je het nooit allemaal alleen hoeft te doen.

doen waar je goed in bent

Iedereen is bij ons Mendix Business Engineer. Toch blinken we allemaal uit in iets anders. Tijdens het Traineeship ontdek je welke rol het beste bij jou past.

software design

Programmeren zodat de app precies aansluit op wat je klant wil, dat voelt goed. Je brengt in beeld hoe de app er uit moet zien en zorgt ervoor dat gebruikers probleemloos door kunnen klikken. Zo maak je echt impact!

project management

Overzicht houden, plannen en communiceren. Voor sommigen vervelend, jij vindt het juist fijn om ervoor te zorgen dat alle neuzen dezelfde kant op wijzen. Als we een project afronden, vieren we dat samen, daar heb jij een flink aandeel in gehad!

sales

We werken hard om goede apps te bouwen en jij weet ze ook te verkopen. We hebben toffe klanten, waar jij graag het gesprek mee aangaat. Binnen no-time zijn ze om: we mogen aan het werk!

Een gemiddelde kantoordag als trainee

Je begint je dag thuis met een kopje koffie en een croissantje, terwijl je nog wat mailtjes beantwoordt. Rond een uur of 10 reis je af naar ons kantoor in Amersfoort, daar ontmoet je je collega’s. Vandaag staan er interessante workshops op het programma, gegeven door onze ervaren collega’s. Tussendoor heb je genoeg tijd om je eigen app te ontwikkelen en de leerpaden van de Mendix Academy te verkennen. Maar pas op, als je niet uitkijkt word je uitgedaagd voor een potje Mario Kart of een dartwedstrijd (en geloof ons, onze skills zijn ongeëvenaard). Natuurlijk nemen we ook de tijd voor een lekkere lunch op een van onze favoriete eetplekken in de buurt!

solliciteren

Voordat je solliciteert, wil je natuurlijk wel weten waar je aan toe bent. Dit is wat we bieden, wie we zoeken en hoe we de matching aanpakken.

wij bieden
 • De keuze tussen 32 of 40 uur werken, zodat je de perfecte werk-privébalans kunt vinden
 • Een goed salaris, je begint als trainee met €2.800 per maand
 • Groeimogelijkheden, na het traineeship ben je junior business engineer bij EGALiT, maar uitgeleerd ben je nooit! Er liggen allerlei kansen binnen onze club.
 • Certificeringen tijdens je traineeship. Mendix rapid tot advanced, scrum certificering en in overleg staan we open om je meer te bieden
 • Intensieve begeleiding, een van onze medior business engineers helpt je every step of the way
 • Een leuke groep collega’s, al zeggen we het zelf…

jij bent
 • HBO+-opgeleid en je hebt zin om in de IT te werken. Ervaring of een IT-gerelateerde opleiding zijn een pré, geen eis.
 • een echte puzzelaar en je vindt het leuk om orde te scheppen in chaos. Als jij een app gebruikt, denk je vaak: dat kan beter.
 • iemand met een vlotte babbel. We hebben veel contact met onze klanten, dus dat komt goed van pas.
 • Nieuwsgierig. Wij staan klaar met onze ervaring, dus vraag maar raak!
 • Beschikbaar vanaf september, dan gaan we van start!

dat klinkt goed!

Het traineeship klinkt je als muziek in de oren en je wil graag meer weten. Je neemt contact op om antwoorden op je vragen te krijgen. Als je al zeker weet dat het traineeship iets voor jou is, zien we je sollicitatie binnenkomen.

razendsnel antwoord

We wachten niet met reageren tot de deadline, we beantwoorden je bericht binnen een paar dagen. Snel duidelijkheid dus!

Kennismaking

De eerste kennismaking doen we online, via Teams. Ons kantoor is in Amersfoort, maar we werken zelf (net als onze klanten) door heel het land. Tijdens dit gesprek bekijken we wat je zoekt en of wij de ideale plek zijn om je carrière te starten.

Bakkie doen?

Blijkt het een match? Dan nodigen we je uit op ons kantoor, waar we een kop koffie drinken. Jij hebt al een flinke stap gezet door contact op te nemen, dus laten wij ook uitgebreider zien wie we zijn en wat we doen.

Let’s Go!

Zien we het allebei zitten? Dan begin je op 1 september aan je traineeship.

onze opdrachtgevers

Voor onder andere deze bedrijven hebben wij al applicaties ontwikkeld: