Werken bij

WERKEN BIJ EGALiT

Wij maken graag mooie apps. Met onze aanpak slaan we een brug tussen IT en de organisatie, want uiteindelijk zijn het mensen die met onze oplossingen moeten werken. Daarom werk je bij EGALiT nauw samen met de klant, vanaf de tekentafel tot aan de lancering.

een lekker potje

Als team én individu werk je beter als de sfeer goed is. Daarom organiseren we regelmatig borrels en drinken we een biertje. Ook op kantoor wisselen we ons werk af met ontspanning, zo spelen we regelmatig een potje darten of tafelvoetbal. Als klap op de vuurpijl gaan we ieder jaar samen op skivakantie: ga je mee?

even wat anders…

We werken op kantoor, bij de klant, of thuis. Het hangt volledig af van wat we zelf fijn vinden, wat de klant uitkomt en hoe we het meest efficiënt werken. Soms is het ook gewoon lekker om af te wisselen!

ontwikkelen

We ontwikkelen applicaties en werken aan onszelf. De technologie maakt grote sprongen. EGALiT is de perfecte springplank om daar in mee te gaan. Dat doen we met certificeringen en we praten elkaar bij over ervaringen en ontwikkelingen in ons vakgebied.

mendix business engineer (medior/senior)

Als Business Engineer ben je een analist die robuuste Mendix apps kan ontwerpen én bouwen. We ontwikkelen graag in mini-teams, van 2 á 3 personen. Als medior/senior pak jij het ontwerp op, zet je de lijnen uit en bouw je volle kracht mee. Dus ben je een Business Analist, die de brug kan slaan tussen IT en business? En heb je al wat Mendix ervaring op de teller? Dan willen we graag meer van je weten.

EGALIT traineeship

Start jij op de arbeidsmarkt of in de IT-wereld? Dan is het EGALiT Traineeship bij uitstek dé plek voor jou. In september 2023 starten we met een nieuwe lichting, waarin onder de vleugels van een ervaren Mendix Business Engineer de kneepjes van het vak worden geleerd. Op deze manier maak je een vliegende start met je carrière in de wereld van low-code app development.

kop koffie?

Meer weten over de mogelijkheden binnen EGALiT? De koffie staat altijd klaar in Amersfoort. Of we maken online een afspraak. Neem contact met ons op en we plannen iets in.