Diensten

DIENSTEN

VAN TEKENTAFEL TOT EINDPRODUCT

EGALiT helpt graag al bij het ontwerpen van applicaties. We adviseren over de do’s en don’ts en richten ons met de klant op een realistisch eindproduct. Binnen een haalbare planning. Geen verrassingen. Het Low Code platform van Mendix stelt ons in staat om met hoge snelheid stabiele applicaties op te leveren. Klinkt te mooi om waar te zijn? Dan overtuigen wij je graag in een PoC opzet, om in no time een demo product gereed te maken in de gratis Mendix Sandbox.

Uitbreidbare apps voor processen in beweging

Als een applicatie eenmaal in gebruik wordt genomen, onstaat er vaak een specifiekere behoefte aan uitbreiding van de functionaliteit. Meer gebruikers is nu eenmaal meer informatie. Bovendien veranderen bedrijfsprocessen continu. Het is onze absolute missie om apps in de kern zo to ontwerpen, dat deze eenvoudig zijn en uit te breiden. Of snel weer zijn om te buigen.

Bewaken van de eenvoud

Een flexibel resultaat voor de lange termijn, dat is ons doel. Snel groeiende apps hebben het risico ook snel onhandelbaar te worden. De uitbreidbaarheid en aanpasbaarheid kan dan snel stagneren. EGALiT streeft naar het bewaken van de eenvoud en heeft hier een eigen standaard voor ontwikkeld. Hiermee houden we de apps bestendig voor alle ontwikkelingen bij de business.

Meer weten?

Meer informatie over de producten die we leveren, de projecten die we doen en onze manier van werken met Mendix is vinden op deze website. Wil je weten of EGALiT kan leveren wat je specifiek zoekt? Neem dan contact met ons op.